NB

NB Altijd lekker! Altijd vers!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 172 beoordelingen
28 nov 2021 om 14:23 Ik schrijf niet snel een review, maar voor deze bedrijf maak ik een uitzondering. Broodjes was goed belegd en het smaakt voortreffelijk. Echt een aanrader
25 nov 2021 om 17:09 Bezorgdtijd ruim 2,5uur. Eten was koud en niet vers En service was barslecht. Als je belde werd er letterlijk gezegd dat het ze geen tijd hadden en de volgende keer maar ergens anders moest bestellen Ik adviseer iedereen niet hier te bestellen
25 nov 2021 om 14:37 levertijd vrij lang. de opgemaakte broodjes waren heel lekker en vers. De croissants had ik verwacht belegt te zijn met ham en kaas en geen simpele ham kaas croissant.
20 nov 2021 om 3:38 Super lekker ! En alles vers. Zeker voor herhaling vatbaar :)
17 nov 2021 om 15:00 Erg smakelijk en voor herhaling vatbaar
16 nov 2021 om 15:30 Eten was lekker, bezorgen duurder wel wat lang.
14 nov 2021 om 13:42 vers blijft een aanrader op en top Perfect
14 nov 2021 om 12:52 Saté saus was mij vettig. Gehaktbal, uhm... Rundercarpacio was rosbief. Niet besteld maar wel lekker. Dus geen klagen.
6 nov 2021 om 14:03 Super
3 nov 2021 om 14:38 Zoals gewoonlijk top belegde broodjes heerlijk vers blijft een aanrader op en top
2 nov 2021 om 12:48 Goed eten.bezorgtijd snel.
1 nov 2021 om 8:16 Broodjes waren lekker. Alleen niet alle broodjes zijn geleverd helaas. En er was niemand te bereiken op een zondag.